Keine Ergebnisse
   Keine Ergebnisse
    Keine Ergebnisse
    Az oldal kinyomtatása Bízunk benne, hogy érdeklődik!
    Loading...

    Weitzer Parkett – Szenvedélyes precizitás

    Innovatív, mestermű parketták

    We are from Europe – A családfánk gyökerei erősek: Családunk több mint 180 éve kapcsolatban áll a fával, mint természeti elemmel. Elvégre szülőhelyünk, Weiz a zöld Stájerország, Ausztria erdőkben leggazdagabb tartományának közepén van. Ahogy az erdeink faállománya folyamatosan nő, úgy mi is folyamatosan továbbfejlődünk. Dr. Nicola Weitzerrel és Mag. Alexandra Decker-Weitzerrel a Weitzer család már hetedik generációja áll a családi vállalat élén. Nagyon megfontoltan viszik tovább szüleik és nagyszüleik életművét. Nő a bizalom!

    A regionalitás termékeink különleges ismertetőjele

    Magyarországnak fontos szerepe van mind az alapanyag ellátásban, mind a faparketták és -padlók gyártásában. A társadalmi felelősség a vállalati politikánk szilárd része. Ezért is szívügyünk, hogy a jövőben is biztosítsuk a munkatársaink munkahelyeit Magyarországon. A vállalat több mint 600 munkatársnak a munkáltatója. Az alapanyagbeszerzés és a gyártás az ausztriai központ mellett a magyar székhelyű, gyékényesi fűrészüzemben éppúgy folyamatos, mint Turopoljében (CRO). A Weitzer Parkett majdnem kizárólag fenntartható, európai erdészetből származó fát használ, és egyáltalán nem használ trópusi fát.

    A tapasztalatunkkal irányadók vagyunk

    1831 óta gyakoroljuk a fafeldolgozás művészetét. Ezért tudunk ma olyan kifinomult, tartós termékeket kínálni, amelyek a minőségük révén nemzetközileg tetszést aratnak. Az egész ágazatban mértékadó szerepünk van, miközben a kezdetek óta szem előtt tartjuk az ökológiai felelősségünket.

    A székesfehérvári bemutatótermünkben és raktárunkban 300 m2-en győződhet meg fapadlóink és szín-, illetve típusazonos lépcsőink széles választékáról. Szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók segítenek kézzelfoghatóvá tenni Önnek az intelligens parketta- és lépcsőmegoldásainkat.

    A titkunk

    • Legkiválóbb minőségű nyersanyagok
    • Klasszikus kézműipar
    • Műszaki fejlesztések
    • Legmagasabb precizitás
    • Több évtizedes tapasztalat
    • A tökéletességre való fáradhatatlan törekvés